Bogholderi

Hos EuroRegnskab har vi leveret bogholderi, og årsregnskaber for mere end 600 virksomheder i de sidste 4 år. Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har behov for at vi står for dit bogholderi.

Bogholderi

Få overblik over dit bogholderi

Prisen udregner vi på baggrund af antallet af ansatte, din branche og hvor meget du gerne vil have vi skal gøre for dig til én fast pris – simpelt.

Vi har leveret bogholderi,  og årsregnskaber for mere end 600 virksomheder i de sidste 4 år i år leverede vi 100% af alle årsregnskaberne til tiden i tæt samarbejde med vores partner der leverer bogføringen.

Udfyld formular

10 min i telefonen – så ved du allerede meget mere om, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde.

Mindre virksomheder
med store ambitioner

Vi er også selvstændige så vi ved godt at du har travlt, glemmer ting og hellere vil holde fri end at scanne bilag – sådan er det at være ejer eller leder af en driftig forretning.

Når du bliver kunde her lover vi og vores partnere at gøre hvad vi kan for at leve op til dine forventninger med gennemskuelighed, forståelse og tilstedeværelse.

Euroregnskab - din revisor

Når du møder Euroregnskab i Albertslund, møder du viljen til at skabe udvikling, vækst og forandring for både dig og din virksomhed.

Vi gør en dyd ud af at være nærværende og ærlige rådgivere og sparringspartnere, der engagerer sig i din virksomhed, og hjælper dig med at træffe de beslutninger, der på sigt skaber den største værdi.

Vi hjælper med både bogføring, moms, skat, løn og årsrapporter.

Hvis du har brug for et overblik over hvilke tidsfrister der er, kan du kontakte os på ovenstående eller find dem her på hjemmesiden.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde. Vi tilbyder bogføring, skat, moms, løn og årsrapporter. Kontakt os på telefon: 49 49 47 47