Bogholderi

Hos EuroRegnskab har vi leveret bogholderi, og årsregnskaber for mere end 600 virksomheder i de sidste 4 år. Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har behov for at vi står for dit bogholderi.

Bogholderi

Få overblik over dit bogholderi

Prisen udregner vi på baggrund af antallet af ansatte, din branche og hvor meget du gerne vil have vi skal gøre for dig til én fast pris – simpelt.

Vi har leveret bogholderi,  og årsregnskaber for mere end 600 virksomheder i de sidste 4 år i år leverede vi 100% af alle årsregnskaberne til tiden i tæt samarbejde med vores partner der leverer bogføringen.

I maj 2022 blev der vedtaget en ny bogføringslov, der påvirker regnskabspligtige virksomheder. Bliv opdateret om den nye bogføringslov her og bliv klogere på digital bogføring og dens fordele her. Opdag hvordan denne moderne tilgang kan optimere din virksomheds økonomistyring og driftseffektivitet

 

Udfyld formular

10 min i telefonen – så ved du allerede meget mere om, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde.

Mindre virksomheder
med store ambitioner

Vi er også selvstændige, så vi ved godt at du har travlt, glemmer ting og hellere vil holde fri end at scanne bilag – sådan er det at være ejer eller leder af en driftig forretning.

Når du vælger os som din kunde, kan du forvente, at både vi og vores partnere vil gøre vores bedste for at opfylde dine forventninger. Vi stræber efter at være gennemsigtige, forstående og tilstedeværende i vores samarbejde med dig.