Ændring af revisor

Når du som virksomhedsejer ønsker at udskifte dit selskabs revisor, fravælge revision eller tilvælge revision, så skal du huske at registrere dette hos Erhvervsstyrelsen.

Ændring af revisor

Hvis du ønsker at udskifte revisoren i dit selskab, fravælge revision eller tilvælge revision, skal du registrere dette hos Erhvervsstyrelsen.

Alle kapitalselskaber, herunder ApS, A/S og IVS, er forpligtede til at have en godkendt revisor tilknyttet, hvis selskabet er underlagt revisionspligt eller frivilligt har valgt at få sine årsrapporter revideret i henhold til reglerne i årsregnskabsloven.

Udfyld formular

Valg og fravalg af revision

Hvis du ønsker at få revideret dit selskabs årsregnskab af en revisor, skal dette besluttes af selskabets ejere på en ekstraordinær generalforsamling.

Hvis du ikke ønsker at have en revisor til at revidere selskabets årsrapport, skal selskabets ejere træffe beslutningen på generalforsamlingen. Når beslutningen er vedtaget, vil selskabets nuværende revisor træde tilbage. Du skal sikre dig, at selskabet opfylder betingelserne for at være fritaget for revisionspligt.

Udskiftning af revisor før tid

Hvis selskabet ønsker at skifte revisor på et andet tidspunkt end den ordinære generalforsamling, skal der afholdes en ekstraordinær generalforsamling, hvor revisoren udskiftes. Hvis der er enighed om dette, er det ikke nødvendigt at indkalde til en fysisk generalforsamling eller møde. I stedet kan der afholdes en skriftlig generalforsamling, hvor et beslutningsreferat udarbejdes.

Når der er behov for at skifte revisor før den næste ordinære generalforsamling, skal der gives en begrundelse til Erhvervsstyrelsen. Dette gælder for situationer, hvor revisoren skal udskiftes før den forventede tidspunkt for udskiftning. Det er vigtigt at give en klar og gyldig begrundelse for revisorskiftet i henvendelsen til Erhvervsstyrelsen.

Euroregnskab - din revisor

Når du møder Euroregnskab i Albertslund, møder du viljen til at skabe udvikling, vækst og forandring for både dig og din virksomhed.

Vi gør en dyd ud af at være nærværende og ærlige rådgivere og sparringspartnere, der engagerer sig i din virksomhed, og hjælper dig med at træffe de beslutninger, der på sigt skaber den største værdi.

Vi hjælper med både bogføring, moms, skat, løn og årsrapporter.

Hvis du har brug for et overblik over hvilke tidsfrister der er, kan du kontakte os på ovenstående eller find dem her på hjemmesiden.

Stift holding hos Euroregnskab