Ændring af revisor

Når du som virksomhedsejer ønsker at udskifte dit selskabs revisor, fravælge revision eller tilvælge revision, så skal du huske at registrere dette hos Erhvervsstyrelsen.

Ændring af revisor

Om du ønsker at udskifte dit selskabs revisor, fravælge revision eller tilvælge revision, så skal du registrere dette hos Erhvervsstyrelsen.

Alle kapitalselskaber (ApS, A/S, IVS) skal have en godkendt revisor tilknyttet, hvis selskabet er underlagt revisionspligt eller frivilligt har valgt at få sine årsrapporter revideret jf. årsregnskabslovens regler heraf.

Udfyld formular

Valg og fravalg af revision

Hvis du ønsker en revisor til at revidere dit selskabs årsregnskab, skal dette besluttes af selskabets ejere på en ekstraordinær generalforsamling.

Ønsker du derimod ikke at have en revisor til at revidere selskabets årsrapport, skal selskabets ejere beslutte dette på generalforsamlingen. Selskabets eksisterende revisor vil fratræde, når denne beslutning er vedtaget. Du skal sikre dig, at betingelserne for at selskabet ikke er pålagt revision, er opfyldt.

Udskiftning af revisor før tid

Ønsker selskabet at skifte revisor på et andet tidspunkt end på den ordinære generalforsamling, skal der afholdes en ekstraordinær generalforsamling, hvor revisoren udskiftes. Hvis der er enighed om dette, behøves der ikke at blive indkaldt til generalforsamling eller møde, men en skriftlig generalforsamling ved udarbejdelse af et beslutningsreferat afholdes.

Der skal gives en begrundelse til Erhvervsstyrelsen, når revisoren skal skiftes ud før tid – før den næste ordinære generalforsamling.

Euroregnskab - din revisor

Når du møder Euroregnskab i Albertslund, møder du viljen til at skabe udvikling, vækst og forandring for både dig og din virksomhed.

Vi gør en dyd ud af at være nærværende og ærlige rådgivere og sparringspartnere, der engagerer sig i din virksomhed, og hjælper dig med at træffe de beslutninger, der på sigt skaber den største værdi.

Vi hjælper med både bogføring, moms, skat, løn og årsrapporter.

Hvis du har brug for et overblik over hvilke tidsfrister der er, kan du kontakte os på ovenstående eller find dem her på hjemmesiden.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde. Vi tilbyder bogføring, skat, moms, løn og årsrapporter. Kontakt os på telefon: 49 49 47 47