Ny direktør

Skal I have ny direktør til firmaet? Der er nogle juridske krav, som skal overholdes før at I enten kan ansætte, afskedige en eksisterende eller tilføje endnu en til firmaet.

Ny direktør

Der er juridiske krav

Ny direktør? Der er juridiske krav, som skal overholdes, når du enten skal ansætte, afskedige en eksisterende direktør eller tilføje endnu en direktør til dit selskab. Du skal være opmærksom på, at et beslutningsreferat for valg af ny direktør kun kan anvendes af selskabsformerne anpartsselskab (ApS), aktieselskab (A/S) og iværksætterselskab (IVS), og ikke af fonde, foreninger og lignende.

Udfyld formular

10 min i telefonen – så ved du allerede meget mere om, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde.

Ændring af direktør med bestyrelse

Hvis dit selskab har en bestyrelse, så er det denne, som skal træffe en beslutning om ændringer i direktionen. Uanset om der er tale om afskedigelse eller ansættelse af en direktør. Beslutningen om at foretage en ændring vedtages på et bestyrelsesmøde, som kan foregå telefonisk, e-mail udveksling eller ved fysisk møde, hvis hele bestyrelsen er enige om ændringen.

Bestyrelsen skal i et bestyrelsesreferat dokumentere, at der blevet drøftet om ændringen på et bestyrelsesmøde, og at man er blevet enige om at træffe beslutningen om at ændre direktionen.

Ændring af direktør uden bestyrelse

Hvis dit selskab ikke har en bestyrelse, men derimod er ledet af en eller flere direktører, så vedtages ændringen om ny direktion af selskabets ejere på en generalforsamling. Selskabets ejere er de personer, som ejer anparter eller aktier i selskabet.

Der kan samtidig afholdes en såkaldt skrivebordsgeneralforsamling, hvis alle selskabets ejere er enige om ændringen. En skrivebordsgeneralforsamling er en generalforsamling, som udgør et dokument, der beskriver vedtægter, selskabets ejere ønsker at vedtage.

Euroregnskab - din revisor

Når du møder Euroregnskab i Albertslund, møder du viljen til at skabe udvikling, vækst og forandring for både dig og din virksomhed.

Vi gør en dyd ud af at være nærværende og ærlige rådgivere og sparringspartnere, der engagerer sig i din virksomhed, og hjælper dig med at træffe de beslutninger, der på sigt skaber den største værdi.

Vi hjælper med både bogføring, moms, skat, løn og årsrapporter.

Hvis du har brug for et overblik over hvilke tidsfrister der er, kan du kontakte os på ovenstående eller find dem her på hjemmesiden.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde. Vi tilbyder bogføring, skat, moms, løn og årsrapporter. Kontakt os på telefon: 49 49 47 47