Tilføj Binavn

Et binavn er et sekundært navn for selskabet.
Det betyder, at selskabet driver forretning under flere navne eller brands.

Tilføj Binavn

Er et sekundært navn

Et binavn er et sekundært navn for selskabet. Det betyder, at selskabet driver forretning under flere navne eller brands. Andre selskaber kan ikke benytte sig af det, så længe du har gyldig ret til binavnet. Det kunne derfor være en mulighed at registrere dit gamle selskabsnavn som binavn, da det sikrer, at andre selskaber ikke kander sig lige netop det efterfølgende, og så undgår, at andre udnytter den goodwill og brand-værdig, du muligvis har opbygget.

Udfyld formular

10 min i telefonen – så ved du allerede meget mere om, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde.

Årsager til at benytte et binavn

Der kan være flere årsager til, at det er en god idé, at du benytter dig af et binavn:

Registrering af binavn

Det er de samme regler for navngivning af selskabets navn der gør sig gældende, når man skal registrere et binavn. Derudover skal selskabets binavn(e) fremgå af selskabets vedtægter. Det betyder, at selskabets ejere skal afholde en generalforsamling, hvor ændringen af selskabets binavn(e) besluttes, og ændringer i vedtægterne vedtages. Som i ændring af selskabsnavn skal der også udarbejdes et beslutningsreferat til ændring af binavn(e). Disse ændringer er kun gyldige, når det fremgår i selskabets beslutningsreferat, samt er registreret hos Erhvervsstyrelsen.

Et binavn skal, som et selskabsnavn, registreres i CVR-registreret hos Erhvervsstyrelsen. Der kan gratis registreres fem binavne uafhængig af selskabsformen, herefter koster et binavn 1.000 kr. i gebyr, medmindre der er binavne som videreføres med en selskabsomdannelse, spaltning eller fusion.

Euroregnskab - din revisor

Når du møder Euroregnskab i Albertslund, møder du viljen til at skabe udvikling, vækst og forandring for både dig og din virksomhed.

Vi gør en dyd ud af at være nærværende og ærlige rådgivere og sparringspartnere, der engagerer sig i din virksomhed, og hjælper dig med at træffe de beslutninger, der på sigt skaber den største værdi.

Vi hjælper med både bogføring, moms, skat, løn og årsrapporter.

Hvis du har brug for et overblik over hvilke tidsfrister der er, kan du kontakte os på ovenstående eller find dem her på hjemmesiden.

Stift holding hos Euroregnskab