Ejendoms-
administration

Hos EuroRegnskab tilbyder vi ejendomsadministration af andelsboligforening, ejerforening, udlejningsejendomme eller dit ejendomsselskab.

Ejendoms-
administration

Euroregnskab tilbyder ejendomsadministration af andelsboligforening, ejerforening, udlejningsejendomme eller dit ejendomsselskab, der omfatter både beboelse og erhverv. Vi har specialisterne og ressourcerne, der giver dig den korrekte administration og rådgivning, så driften og udviklingen forbliver sund.

Administrationen sammensættes ud fra dine behov, og vi tilbyder blandt andet:

Udfyld formular

Derfor er hjælp til ejendoms-
administration en god ide

At administrere en ejendom kan være en stor opgave, og den bliver ikke lettere, hvis du ikke har den rette erfaring med de mange opgaver. Administration, ejendomsservice og vedligehold er vigtige ting at have styr på, og det kan derfor være en god idé at få den rette hjælp.

Som ejendomsadministrator vil vi stå for den løbende drift af ejendommen samt kunne rådgive ved vigtige beslutninger som investeringer og salg. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de mest almene ydelser, vi tilbyder i forbindelse med ejendomsadministration. Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvad vi kan tilbyde, i forhold til den type ejendom du har.

Euroregnskab - din revisor

Når du møder Euroregnskab i Albertslund, møder du viljen til at skabe udvikling, vækst og forandring for både dig og din virksomhed.

Vi gør en dyd ud af at være nærværende og ærlige rådgivere og sparringspartnere, der engagerer sig i din virksomhed, og hjælper dig med at træffe de beslutninger, der på sigt skaber den største værdi.

Vi hjælper med både bogføring, moms, skat, løn og årsrapporter.

Hvis du har brug for et overblik over hvilke tidsfrister der er, kan du kontakte os på ovenstående eller find dem her på hjemmesiden.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde. Vi tilbyder bogføring, skat, moms, løn og årsrapporter. Kontakt os på telefon: 49 49 47 47