Interim Assistance

Der er mulighed for at leje en regnskabsmedarbejder, der kan træde til med kort varsel hos jer. Denne regnskabsmedarbejder, der kan træde til hurtigt og kan løse alle opgaver inden for økonomi og regnskab.

Interim Assistance

Lej en regnskabsmedarbejder, der kan træde til med kort varsel
Få hurtig og kompetent assistance, når du har brug for hjælp i regnskabsafdelingen – enten fuld tid eller nogle dage om måneden.

Regnskabsmedarbejder?

Du får en regnskabsmedarbejder, der kan træde til hurtigt og løse alle opgaver inden for økonomi og regnskab

Udfyld formular

10 min i telefonen – så ved du allerede meget mere om, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde.

Fleksibel aftale

Du får en fleksibel aftale og betaler kun for de faktiske timer, hvor regnskabskonsulenten er hos dig

Konsulent med erfaring

Din interim konsulent har erfaring med økonomisystemer som f.eks. C5, SAP, e-conomic, Navision, Visma Business og Microsoft Dynamics

Euroregnskab - din revisor

Når du møder Euroregnskab i Albertslund, møder du viljen til at skabe udvikling, vækst og forandring for både dig og din virksomhed.

Vi gør en dyd ud af at være nærværende og ærlige rådgivere og sparringspartnere, der engagerer sig i din virksomhed, og hjælper dig med at træffe de beslutninger, der på sigt skaber den største værdi.

Vi hjælper med både bogføring, moms, skat, løn og årsrapporter.

Hvis du har brug for et overblik over hvilke tidsfrister der er, kan du kontakte os på ovenstående eller find dem her på hjemmesiden.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde. Vi tilbyder bogføring, skat, moms, løn og årsrapporter. Kontakt os på telefon: 49 49 47 47