Interim Assistance

Der er mulighed for at leje en regnskabsmedarbejder, der kan træde til med kort varsel hos jer. Denne regnskabsmedarbejder, der kan træde til hurtigt og kan løse alle opgaver inden for økonomi og regnskab.

Interim Assistance

Med fokus på hurtig og effektiv support, tilbyder EuroRegnskab interim assistance services, som er ideelle for virksomheder, der har brug for øjeblikkelig hjælp i deres regnskabsafdelinger. Disse tjenester inkluderer adgang til erfarent regnskabspersonale, der kan træde til med kort varsel, og leverer kompetent assistance, uanset om det er på fuld tid eller blot for nogle dage om måneden.

Nedenstående finder du en oversigt over EuroRegnskabs interim assistance services.

Oversigt over interim assistance services

Udfyld formular

10 min i telefonen – så ved du allerede meget mere om, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde.

Fleksibel aftale

Vi tilbyder en fleksibel aftale, hvor du kun betaler for de faktiske timer, hvor regnskabskonsulenten er til stede hos dig. På den måde får du fuld kontrol over dine omkostninger.

Konsulent med erfaring

Vores nuværende konsulenter har omfattende erfaring inden for økonomisystemer såsom C5, SAP, e-conomic, Navision, Visma Business og Microsoft Dynamics.

Euroregnskab - din revisor

Når du møder Euroregnskab i Albertslund, møder du viljen til at skabe udvikling, vækst og forandring for både dig og din virksomhed.

Vi gør en dyd ud af at være nærværende og ærlige rådgivere og sparringspartnere, der engagerer sig i din virksomhed, og hjælper dig med at træffe de beslutninger, der på sigt skaber den største værdi.

Vi hjælper med både bogføring, moms, skat, løn og årsrapporter.

Hvis du har brug for et overblik over hvilke tidsfrister der er, kan du kontakte os på ovenstående eller find dem her på hjemmesiden.

Stift holding hos Euroregnskab