Lønadministration

Hos EuroRegnskab kan du vælge at vi står for lønadministrationen og her vil I være garanteret en tryg og professionel proces fra opstart til løbende lønadministration.

Lønadministration

Når I vælger løn administration hos os, er I garanteret en tryg og professionel proces fra opstart til løbende lønadministration. Vi sikrer, at alle love og regulativer bliver overholdt, herunder GDPR og den nye ferielov.

I Euroregnskab sidder vi med mange års erfaring inden for lønservice og lønarbejde. Det gælder både i forhold til systemer og de praktiske lønopgaver. Erfaringen betyder, at vi er eksperter i at optimere og effektivisere arbejdsgange og systembrug inden for lønadministration.
Med os som samarbejdsparter har I mulighed for at komme hele vejen rundt. Vi dækker alle dele af de forretningskritiske områder løn, regnskab og HR.

Løn og regnskab

Vores kernekompetence er løn OG regnskab. Derfor er vores lønkonsulenter også eksperter i den regnskabsmæssige del af lønadministration som f.eks. afstemninger (E-indkomst, feriepengeforpligtelse, afstemning af løn vs. økonomisystem).

Udfyld formular

10 min i telefonen – så ved du allerede meget mere om, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde.

HR eksperter

Vores HR-juridiske eksperter kan assistere jer i forhold til skat, ansættelsesret, GDPR, ind- og udstationeringer mv.

Og vores HR-konsulenter kan assistere med opgaver som refusionsansøgninger, rekruttering, gennemgang af kontrakter, firmapolitikker mv.

Regnskab og selskabsret

Vores regnskabskonsulenter kan rådgive jer inden for alle aspekter af regnskab og selskabsret, herunder ændringer i selskabsstruktur mv.

Euroregnskab - din revisor

Når du møder Euroregnskab i Albertslund, møder du viljen til at skabe udvikling, vækst og forandring for både dig og din virksomhed.

Vi gør en dyd ud af at være nærværende og ærlige rådgivere og sparringspartnere, der engagerer sig i din virksomhed, og hjælper dig med at træffe de beslutninger, der på sigt skaber den største værdi.

Vi hjælper med både bogføring, moms, skat, løn og årsrapporter.

Hvis du har brug for et overblik over hvilke tidsfrister der er, kan du kontakte os på ovenstående eller find dem her på hjemmesiden.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde. Vi tilbyder bogføring, skat, moms, løn og årsrapporter. Kontakt os på telefon: 49 49 47 47