Lønadministration

Hos EuroRegnskab kan du vælge at vi står for lønadministrationen og her vil I være garanteret en tryg og professionel proces fra opstart til løbende lønadministration.

Outsourcing af Lønadministration

Når I vælger os som jeres lønadministrator, kan I være trygge ved, at I får en professionel og sikker proces fra start til løbende lønadministration. Vi sørger for at overholde alle gældende love og regulativer, herunder GDPR og den nye ferielov, så I kan have fuld tillid til vores arbejde.

I Euroregnskab sidder vi med mange års erfaring inden for lønservice og lønarbejde. Vi har opnået betydelig ekspertise inden for optimering og effektivisering af arbejdsgange og systembrug inden for lønadministration. Vores erfaring gælder både systemer og de praktiske opgaver vedrørende løn. Vi er specialister i at forbedre og strømline processer og brugen af systemer i lønadministration.

Med os som jeres samarbejdspartner får I mulighed for en helhedsorienteret løsning. Vi håndterer alle aspekter af de forretningskritiske områder inden for løn, regnskab og HR. På den måde kan I være sikre på, at alle jeres behov bliver dækket på en effektiv og professionel måde.

Løn og regnskab

Lønadministration og regnskab er vores primære ekspertiseområder. Vores team af lønkonsulenter er specialiseret i den regnskabsmæssige del af lønadministrationen, herunder afstemninger såsom E-indkomst, feriepengeforpligtelse og afstemning mellem løn og økonomisystemet. Vi har stor erfaring med at håndtere disse områder og sikre korrekte og præcise afstemninger inden for løn og regnskab.

Udfyld formular

10 min i telefonen – så ved du allerede meget mere om, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde.

HR eksperter

Vores HR-juridiske eksperter kan assistere jer i forhold til skat, ansættelsesret, GDPR, ind- og udstationeringer mv.

Og vores HR-konsulenter kan assistere med opgaver som refusionsansøgninger, rekruttering, gennemgang af kontrakter, firmapolitikker mv.

Regnskab og selskabsret

Vores regnskabskonsulenter kan rådgive jer inden for alle aspekter af regnskab og selskabsret, herunder ændringer i selskabsstruktur mv.