Stift selv ApS

Går du med overvejelser om, at stifte et ApS?
Dette er et meget almindeligt valg af selskabsform og vi kan hjælpe dig på vejen, da det kan virke uoverskueligt.

Stift dit ApS

ApS er et almindeligt valg

Et ApS er et meget almindeligt valg af selskabsform og når man stifter et ApS er indskudskravet min. 40.000 kr., som enten kan føres ind kontant igennem en klientkonto eller via Apportindskud, hvor ens aktiver (værdier) værdiansættes af en kyndig revisor, som derefter kan godkende, at selskabskapitalen er tilstede. Få et detaljeret overblik over prisen for at stifte et ApS.

Ligesom i et IVS, er der tale om begrænset hæftelse, hvilket vil sige at du modsat personligejet virksomhed, ikke hæfter med din private formue, men derimod med dit selskabs aktiver (værdier) og indskud.

Når du opretter selv et ApS har du muligheden for at have en eller flere ejere, som både kan være private personer, samt selvstændige juridiske enheder (virksomheder, eks. Holdingselskab.)

Ved oprettelse af et ApS eller en anden form for virksomhed begynder rejsen med at formalisere et dokument, der markerer stiftelsen af ​​selskabet. Dette dokument fastlægger grundlaget for virksomhedens retlige struktur og operativitet.

Stift selv ApS

Når du opretter selv et ApS har du muligheden for at have en eller flere ejere, som både kan være private personer, samt selvstændige juridiske enheder (virksomheder, eks. Holdingselskab.)

Udfyld formular

10 min i telefonen – så ved du allerede meget mere om, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde.

Selskabskapitalen i et ApS

Kapitalkravet for at stifte et ApS er på min. 40.000 kr., som skal kunne dokumenteres af en kyndig, ved selskabets stiftelse.

Dvs. du kan ikke som privatperson eller som virksomhedsejer godkende kapitalen selv.

Det er et lovkrav at selskabskapitalen for anpartsselskaber bekræftes af en kyndig.

Bekræftelsen foretages hos Euroregnskab af vores samarbejdspartner, Advokaterne.

Når du har modtaget CVR nr., opretter du en bankkonto til selskabet, hvorefter Advokaterne tilbagefører kapitalen ind på den retsmæssige erhvervskonto.

Hvorfor kan jeg ikke stifte ApS selv?​

Euroregnskab sørger for, at alle lovpligtige dokumenter udarbejdes korrekt og registreres digitalt hos Erhvervsstyrelsen til 1495 kr. eks moms. Selskabsloven stiller krav til stiftelse af kapitalselskaber, der ved manglende indsigt ved udførslen kan have konsekvenser. Bøden der kunne forekomme er ej heller fradragsberettiget. Derfor anbefaler vi, at man som oftest sparer tid og penge, ved at overlade stiftelse af ApS til en kyndig. Derudover skal selskabskapitalen til et ApS bekræftes og godkendes af en kyndig.

Fordele ved at benytte os

Hos Euroregnskab sørger vi for godkendelse af kapitalen via vores advokats klientkonto, samt for udarbejdelse af alle lovpligtige dokumenter.

Euroregnskab sørger vi for, at alle dokumenter bliver udfyldt korrekt og fejlfrit, så du kan fokusere på din forretning.

Euroregnskab - din revisor

Når du møder Euroregnskab i Albertslund, møder du viljen til at skabe udvikling, vækst og forandring for både dig og din virksomhed.

Vi gør en dyd ud af at være nærværende og ærlige rådgivere og sparringspartnere, der engagerer sig i din virksomhed, og hjælper dig med at træffe de beslutninger, der på sigt skaber den største værdi.

Vi hjælper med både bogføring, moms, skat, løn og årsrapporter.

Hvis du har brug for et overblik over hvilke tidsfrister der er, kan du kontakte os på ovenstående eller find dem her på hjemmesiden.

Stift holding hos Euroregnskab