Årsregnskab

Du skal huske at få udarbejdet et årsregnskab,
når året er omme. Det er både kapitalselskaber, ApS og A/S,
dog ikke personlig ejet virksomheder.

Årsregnskab

Når året er omme, kommer tiden til at udarbejde et årsregnskab.

Et årsregnskab er er åbent for omverden indenfor bl.a kapitalselskaber, ApS og A/S, men ikke personlig ejet virksomhed, som EMV og I/S.

Dens formål er at man skal kunne dokumentere at selskabets regnskab signalere et retvisende billede af selskabets økonomiske situation.

Udfra et årsregnskab skal man kunne se selskabets udvikling i specifikke tal, samt vise hvordan selskabets driftsmidler er blevet håndteret, for at give et overblik over virksomhedens økonomi.

Som nævnt foroven er EMV’er og I/S’er ikke underlagt at skulle indsende et årsregnskab, til syne for omverden, men det kan være en god idé at få udarbejdet, ved en pludselig stikprøve fra SKAT, eller hvis man søger lån fra en fond, investor og bank.

Det kan være med til at give nogle fordele, men er ikke et krav, dog er det krav for Kapitalselskaber (IVS, ApS og A/S), forerninger og andre virksomheder

Udfyld formular

Hvad er et årsregnskab?

Når året er omme, kommer tiden til at udarbejde et årsregnskab. Et årsregnskab er er åbent for omverden indenfor bl.a kapitalselskaber, ApS og A/S, men ikke personlig ejet virksomhed, som EMV og I/S.

Dens formål er at man skal kunne dokumentere at selskabets regnskab signalere et retvisende billede af selskabets økonomiske situation. Ud fra et årsregnskab skal man kunne se selskabets udvikling i specifikke tal, samt vise hvordan selskabets driftsmidler er blevet håndteret, for at give et overblik over virksomhedens økonomi.

Som nævnt foroven er EMV’er og I/S’er ikke underlagt at skulle indsende et årsregnskab, til syne for omverden, men det kan være en god idé at få udarbejdet, ved en pludselig stikprøve fra SKAT, eller hvis man søger lån fra en fond, investor og bank. Det kan være med til at give nogle fordele, men er ikke et krav, dog er det krav for Kapitalselskaber (ApS og A/S), forerninger og andre virksomheder

Udskiftning af revisor før tid

Dog skal der tages stilling til hvilken regnskabsklasse, der er tale om, da der kan forekomme andre krav jo større man bliver.

Er du i tvivl om hvorvidt dit regnskab skal revideres af en kyndig revisor eller ej? Er du velkommen til at ringe, så vi kan vejlede dig i den rigtige retning.

Krav for udarbejdelse af Årsregnskab

Euroregnskab - din revisor

Når du møder Euroregnskab i Albertslund, møder du viljen til at skabe udvikling, vækst og forandring for både dig og din virksomhed.

Vi gør en dyd ud af at være nærværende og ærlige rådgivere og sparringspartnere, der engagerer sig i din virksomhed, og hjælper dig med at træffe de beslutninger, der på sigt skaber den største værdi.

Vi hjælper med både bogføring, moms, skat, løn og årsrapporter.

Hvis du har brug for et overblik over hvilke tidsfrister der er, kan du kontakte os på ovenstående eller find dem her på hjemmesiden.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde. Vi tilbyder bogføring, skat, moms, løn og årsrapporter. Kontakt os på telefon: 49 49 47 47