Lej en controller og spar på driftsomkostningerne

En ekstern controller kan bidrage til din virksomheds drift

En ekstern controller kan hjælpe med at perspektivere og analysere regnskabstallene for at sikre virksomheden et større overskud. På den måde kan en controller fra Euroregnskab bidrage til din virksomheds drift ved at komme med unikke perspektiver på regnskabstallene og ideer til, hvordan du kan minimere din virksomheds udgifter og dermed optimere din forretning. Desuden kan en ekstern controller også hjælpe med den daglige drift ved at aflaste dig som leder, så du får mere overskud til andre arbejdsopgaver og et bedre indblik i firmaets økonomiske situation og regnskabet.

Fordelene ved at leje en ekstern controller for din virksomhed

Der er en lang række fordele ved at hyre en ekstern controller fra Euroregnskab:

  • Spar tid og ressourcer: Du kan spare både tid, energi og vigtige ressourcer ved at skaffe den nødvendige hjælp udefra til at få regnskaberne til at stemme. På den måde kan du som leder blive aflastet og få mere overskud til at varetage andre vigtige arbejdsogaver for at sikre den daglige drift.

  • Økonomisk vækst: Når du får en ekstern controller til at kigge på virksomhedens regnskaber og rådgive omkring, hvordan du minimerer virksomhedens omkostninger, kan du optimere din virksomheds vækst. Økonomisk tryghed og stabilitet er vigtigt for alle virksomhedsejere, og her kan professionel hjælp udefra være nøglen til at få mest ud af din forretning.

  • Tryghed og sikkerhed: Undgå at overse vigtige love og regler for, hvordan din virksomheds økonomi skal styres og indrapporteres. En controller fra Euroregnskab vil være erfaren inden for forskellige fag og virksomhedstyper, og kender derfor til alt det juridiske, så du undgår at begå ærgerlige fejltrin og forseelser.

  • Et nyt syn på tallene: En ekstern controllers friske perspektiv og analyse af din virksomheds økonomi kan give nye indsigter, som vil hjælpe dig med at overkomme udfordringer og træffe bedre økonomiske beslutninger fremover.

Udfyld formular

Derfor er det billigere at leje en ekstern controller

Du kan faktisk spare driftsomkostninger ved at ansætte en ekstern controller i stedet for at ansætte en fast. At ansætte interim assistance har den fordel, at de skal kun betales for de timer, de faktisk er hos jer i virksomheden. Derfor kan du som virksomhedsejer spare på ressourcerne ved at outsource arbejdsopgaver til en ekstern controller på fuld tid fremfor at bruge ekstra tid på at hyre og onboarde nye medarbejdere til at udføre det samme arbejde.

Hvad er omkostningerne ved at leje en ekstern controller?

Den største omkostning ved at leje en ekstern controller er timelønnen, som starter ved omkring 300 kroner i timen. Til gengæld kan det være billigere at ansætte en ekstern controller, fordi de kun skal betales for de timer, de faktisk er hos virksomheden, hvilket du som virksomhedsejer selv styrer. Du kan få mest muligt ud af din investering i en ekstern controller ved at aftale på forhånd, hvilke opgaver vedkommende skal tage sig af, og hvor meget de forventes at bruge på dem. Derfor er det vigtigt at undersøge, hvad koster en ekstern controller, og om det er en omkostning, der vil være gavnlig for din virksomhed. Overtage af bogholderi er en mulighed, der kan spare dig penge på driftsomkostningerne i det lange løb.

Hvad skal du overveje, inden du lejer en ekstern controller?

Inden du lejer en ekstern controller til din virksomhed, bør du overveje hvilke ting du har brug for hjælp til. Det giver os mulighed for at være målrettede i vores arbejde, så vi kan opnå flere resultater sammen på kortere tid. Sørg for at have stillet dig selv og dit ledende team følgende spørgsmål inden:

  • Hvad I brug for hjælp til som virksomhed?
  • Har I allerede specifikke bekymringer omkring jeres budget og regnskab, som I ønsker hjælp til at rette op på?
  • Hvor mange timer forestillet I jer, at controlleren skal være hos jer – og hvor stor plads har I til det i budgettet?

Ring så til os på + 45 49 49 47 47 og have en uforpligtende samtale, hvor vores dygtige rådgivere vil forsøge at skabe et overblik og en plan for forløbet sammen med dig. Vi har 24 timers support.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på en controller og en bogholder?

En controller og en bogholder udfører i høj grad samme typer af arbejdsopgaver, som omhandler virksomheders bogføring og regnskabsstyring. Dog kan arbejdet som controller i højere grad indebære opgaver såsom at godkende fakturaer og kontrollere kreditorkartoteket..

Kan man outsource opgaver til en controller?

Mange virksomheder outsourcer regnskabsopgaver og får hjælp til bl.a. budgettering, løn og årsrapporter. Outsourcing af disse opgaver til en ekstern controller kan hjælpe med at aflaste andre medarbejdere og ledere i deres arbejdsopgaver, hvilket kan optimere virksomhedens daglige drift.

Hvilke typer opgaver laver en controller typisk?

En controller udfører opgaver, som relaterer sig til en virksomheds bogføring, og hjælper med at føre regnskab. Det kan være at hjælpe med årsregnskab, analysere på tallene, lægge budgetter eller rådgive omkring fremtidige beslutninger og markedstendenser. En controller kan hjælpe med at skabe overblik over en virksomheds regnskab, så man som virksomhedsleder kan optimere væksten.

Hvad er en controllers opgave?

En controller beskæftiger sig med økonomiske opgaver som bogholder eller regnskabsfører i både offentlige og private virksomheder. Det er afgørende at have en controller i ens organisation, da vedkommende har ansvaret for at opretholde et klart overblik over virksomhedens økonomi og udføre revisionsopgaver.

Euroregnskab - din revisor

Når du møder Euroregnskab i Albertslund, møder du viljen til at skabe udvikling, vækst og forandring for både dig og din virksomhed.

Vi gør en dyd ud af at være nærværende og ærlige rådgivere og sparringspartnere, der engagerer sig i din virksomhed, og hjælper dig med at træffe de beslutninger, der på sigt skaber den største værdi.

Vi hjælper med både bogføring, moms, skat, løn og årsrapporter.

Hvis du har brug for et overblik over hvilke tidsfrister der er, kan du kontakte os på ovenstående eller find dem her på hjemmesiden.

Stift holding hos Euroregnskab