Lej en HR-medarbejder

Få overblik og overskud med en ekstern HR-medarbejder

At leje en interim HR-medarbejder fra Euroregnskab kan hjælpe dig med at få overskud som leder og et bedre overblik over dit medarbejderteam. F.eks. kan en HR-medarbejder hjælpe med medarbejderudvikling, rekruttering, konflikthåndtering og en generel optimering af trivslen og driften i virksomheden.

Hos Euroregnskab tilbyder vi erfarne og fleksible HR-konsulenter, som forstår at tilpasse sig netop din virksomheds behov og specifikke branche, og som tilbyder deres hjælp til at løse konkrete problemstillinger internt i din virksomhed.

Hvilke opgaver kan en HR-medarbejder hjælpe med?

Vi tilbyder hjælp til alle typer af HR-opgaver fra mindre til større projekter. Det kan bl.a. være følgende arbejdsopgaver:

  • Rekruttering
  • Teamanalyser
  • Organisationsplaner
  • Medarbejdertrivsel- og udvikling
  • Feedback omkring ledelse
  • Forbedring af interne politikker og procedurer

Udfyld formular

Hvad er fordelene ved at ansætte en ekstern HR-medarbejder?

HR-medarbejdere er nødvendige for, at en virksomheds medarbejderstabel trives og føler sig taget af. Du vil få en række fordele ud af at ansætte en HR-medarbejder fra Euroregnskab, heriblandt hjælp til at rekruttere nye talenter, til at skabe et positivt arbejdsmiljø og til at optimere jeres interne processer. Uanset hvad du har behov for, står vi klar til at assistere med vores erfarne og dygtige HR-konsulenter.

Optimer din arbejdstid med hjælp udefra

Som virksomhedsejer kan du faktisk optimere din arbejdstid ved at leje professionel hjælp udefra. Når du lejer en ekstern HR-manager fra Euroregnskab, er det helt op til dig, hvilken type hjælp du har brug for.

Du betaler kun for den tid, HR-medarbejderen faktisk er hos din virksomhed, hvilket vil maksimere dit udbytte af samarbejdet, og give dig mere overskud til at varetage andre arbejdsopgaver.

Få et nyt perspektiv på tingene

Vi forstår vigtigheden af at tilpasse os din virksomheds behov og specifikke felt. Vores HR-medarbejdere har vidtrækkende kompetencer og erfaring med forskellige brancher og HR-systemer. På den måde kan vi sammen finde den bedste løsning for netop din virksomhed og medarbejdergruppe.

Som organisation er det samtidig vigtigt hele tiden at udvikle sig og få friske perspektiver på tingene. Med professionel hjælp fra Euroregnskab kan I få hjælp til at se på jeres udfordringer fra en anden vinkel, som I måske ikke havde kommet frem til selv.

Vi træder til med det samme

Når du lejer en HR-medarbejder hos Euroregnskab, vil du få hjælp med det samme. Hvad end det drejer sig om at rekruttere nye medarbejdere, forhandle kontrakter, arrangere interne fagkurser eller forbedre medarbejdertrivslen på arbejdspladsen vil vi lynhurtigt sammen kunne spore os ind på, hvad I som virksomhed har brug for, og hvordan vi hjælper jer på bedst mulige vis. Vi tilbyder også konsulenter, som kan hjælpe med at få styr på regnskabet, bogholderi eller administrering af løn for de ansatte.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad laver man, når man arbejder med HR?

HR-opgaver varierer mellem alt fra rekruttering, medarbejdertrivsel, ledelsessparring, medarbejderudvikling, analyser og sammensætning af teams. Det kan også være udvikling af en organisationens interne politikker og procedurer eller håndtering af interne klagesager såsom chikane.

Alle arbejdsopgaver som handler om det menneskelige og relationelle på en arbejdsplads, vil være opgaver for en HR-afdeling eller konsulent.

Hvad er HR en forkortelse for?

HR står for human resources, og refererer til mennesker som ressourcer på en arbejdsplads. Begrebet blev opfundet i starten af 1900-tallet, og skulle opfordre arbejdspladser til at se deres medarbejdere som ressourcer i sig selv, som bør håndteres, plejes og organiseres på særlige måder.

På den måde vil ressourcerne i mennesker og det menneskelige samspil komme bedre i spil og styrke hele arbejdspladsen.

Hvordan lejer jeg en HR-medarbejder?

Du kan leje en HR-medarbejder hos Euroregnskab, og få skræddersyet hjælp til HR-opgaver med det samme. Med en ekstern HR-medarbejder kan du få det overblik og fornyede perspektiv, du har brug for.Du kan udvikle dine evner som leder, og få hjælp til at løfte hele dit team og jeres fælles udfordringer.

Kan man leje en HR-medarbejder midlertidigt?

Hos Euroregnskab kan du leje en HR-medarbejder midlertidigt. Konsulenten skal betales for de timer, de faktisk er hos virksomheden. Det betyder, at du kan optimere din egen daglige arbejdsproces ved at outsource HR-opgaver til en topprofessionel konsulent, som netop har erfaring med håndtering af personale, samt forskellige HR-systemer, udfordringer og procedurer. Vi træder til med det samme, og tilpasser os netop din virksomheds behov og ønsker.

Euroregnskab - din revisor

Når du møder Euroregnskab i Albertslund, møder du viljen til at skabe udvikling, vækst og forandring for både dig og din virksomhed.

Vi gør en dyd ud af at være nærværende og ærlige rådgivere og sparringspartnere, der engagerer sig i din virksomhed, og hjælper dig med at træffe de beslutninger, der på sigt skaber den største værdi.

Vi hjælper med både bogføring, moms, skat, løn og årsrapporter.

Hvis du har brug for et overblik over tidsfrister, kan du kontakte os på ovenstående eller find dem her på hjemmesiden.

Stift holding hos Euroregnskab