Lej en regnskabsmedarbejder og optimer din økonomi

Hurtig og kompetent assistance: Hvad du kan forvente?

En ekstern regnskabsmedarbejder hjælper dig med at holde styr på regnskabet i virksomheden. Du kan forvente en fleksibel, dedikeret og erfaren regnskabsmedarbejder, som kan træde til med kort varsel. Herefter vil vi danne os et lynhurtigt overblik over virksomhedens økonomiske situation for at kunne hjælpe med at skabe vækst og overskud.

En regnskabsmedarbejder varetager bl.a. følgende opgaver:

  • Udarbejdelse af årsrapporter
  • Budgettering
  • Bogføring
  • Administration af løn
  • Daglig fakturering
  • Hjælp til moms og skat
  • Revision
  • Rådgivning til at træffe vigtige økonomiske beslutninger såsom investeringer

Spar tid og penge med en interim regnskabskonsulent

Med en interim regnskabskonsulent sparer du både tid og penge. Ved at lave en fleksibel aftale med en ekstern regnskabsmedarbejder, vil du skabe mere plads og overskud i hverdagen. På den måde kan det være en tidsbesparende løsning for dig som leder, da du og dine øvrige ansatte får mulighed for at fokusere på andre opgaver.

Oplev en unik grad af fleksibilitet, som du ellers ikke ville have haft mulighed for at skabe. Særligt under omstruktureringer af virksomhedens afdelinger kan der opstå ressourcemangel, og her kan en interim regnskabskonsulent være en sikker og fleksibel løsning.

Udfyld formular

Sådan reducerer du de faste omkostninger med en regnskabskonsulent

En regnskabsmedarbejder kan reducere de faste omkostninger ved at tilbyde sit unikke perspektiv på den enkelte virksomheds økonomiske udfordringer gennem outsourcing.

En ekstern regnskabskonsulent betales kun for de timer, de er hos virksomheden, og kan spare virksomheden for at begå alvorlige økonomiske fejl og risici.

Med vores hjælp får du skræddersyet rådgivning til netop din virksomheds behov og præferencer, så du kan optimere din virksomheds økonomi.

Vores konsulenter har erfaring med gængse økonomisystemer

Vores regnskabskonsulenter har erfaring inden for gængse økonomisystemer som Visma Business, Microsoft Dynamics, e-conomics, Navision, SAP, og andre effektive systemer.

Regnskabsmedarbejderen vil stå klar til at rådgive ud fra netop din virksomheds økonomiske situation. Vores regnskabsmedarbejder har også stor erfaring med optimering af processer inden for bogføring, økonomi og regnskab, herunder som projektleder for optimering af budgetprocessen for international division i børsnoteret selskab.

Profiler inden for interim bogføring, økonomi og regnskab

Der findes mange forskellige kerneområder og profiler inden for bogføring, økonomi og regnskab såsom controlling, budgettering, regnskabsanalyser, rapportering, daglig drift, økonomiledelse, kreditor og årsregnskab.

Med vores hjælp får du skræddersyet rådgivning til netop din virksomheds behov og præferencer.

Er leje af en regnskabsmedarbejder den rette løsning for din virksomhed?

Leje af en regnskabsmedarbejder kan være den rette løsning for din virksomhed, hvis du har brug for mere overblik og overskud til at varetage andre arbejdsopgaver i løbet af din dag. 

Med en professionel regnskabsmedarbejder fra regnskabsafdelingen kan I få professionel rådgivning til at optimere virksomhedens økonomi.

Kontakt Euroregnskab på telefon +45 49 49 47 47 eller send os en mail på info@euroregnskab.dk og få en uforpligtende snak om jeres behov og muligheder.

Vi hjælper med at finde den helt rette assistance til netop din virksomheds behov.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad laver en regnskabsmedarbejder?

En regnskabsmedarbejder og bogholder varetager virksomheders økonomi og sørger for, at regnskabet stemmer. Virksomheder kan leje en interim regnskabsmedarbejder på en midlertidig og fleksibel kontrakt til at løse regnskabsopgaver og hjælpe med at at optimere driften.

Hvad er fordelene ved at leje en regnskabsmedarbejder?

Fordelene ved at leje en regnskabsmedarbejder er bl.a., at det kan optimere din virksomheds vækst, fordi du får professionel økonomisk hjælp og rådgivning til at lægge budgetter og føre bogholderi. En regnskabsmedarbejder kan diagnosticere årsager til en virksomheds økonomiske udfordringer og identificere muligheder for at skabe vækst.

Kan det give overskud til virksomheder at hyre en ekstern regnskabsmedarbejder?

At leje en regnskabsmedarbejder kan give en virksomhed en helt særlig fleksibilitet og overskud. Det kan aflaste chefen og de øvrige ansatte, så de får mere tid til også at fokusere på andre arbejdsopgaver, når man som virksomhed får hjælp udefra til at holde styr på regnskabet.

Euroregnskab - din revisor

Når du møder Euroregnskab i Albertslund, møder du viljen til at skabe udvikling, vækst og forandring for både dig og din virksomhed.

Vi gør en dyd ud af at være nærværende og ærlige rådgivere og sparringspartnere, der engagerer sig i din virksomhed, og hjælper dig med at træffe de beslutninger, der på sigt skaber den største værdi.

Vi hjælper med både bogføring, moms, skat, løn og årsrapporter.

Hvis du har brug for et overblik over tidsfrister, kan du kontakte os på ovenstående eller find dem her på hjemmesiden.

Stift holding hos Euroregnskab