Nedlukning

Hos EuroRegnskab kan du få professionel hjælp før du skal lukke dit selskab
ellers kan det få fatale konsekvenser.
Det er dumt at gå konkurs med sit navn på sin egen adresse.

Nedlukning

Professionel hjælp inden du lukker

Få professionel hjælp før du lukker dit selskab ellers kan konsekvenserne være fatale.

Det er dumt at gå konkurs med sit navn på sin egen adresse.

Bestil gratis kortfattet vurderingssamtale over tlf.

Der findes nogle forskellige måder at lukke sit selskab på og at vælge den rigtige kan godt være svært. EuroRegnskab vurderer din nedlukning, fremviser den optimale løsning og løser casen.

Du får alt til en samlet pris
Fra 2.499 kr. får du hele nedlukning til en samlet pris. Vi tager os af alt det regnskabsmæssige og juridiske arbejde for dig, når du vil lukke din forretning.

Udfyld formular

10 min i telefonen – så ved du allerede meget mere om, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde.

Hvorfor lukke dit firma?

Udfasning af firma
Lige nu er mange ejere af firma ved at omdanne eller lukke deres selvskab, efter at Folketinget har besluttet at selskabsformen firma enten skal omdannes eller lukkes inden oktober 2021.

Der menes, at selskabsformen firma gør det lettere at snyde. Foretages hverken en omdannelse eller nedlukning kan det resultere i en såkaldt tvangsopløsning.

Hvad er en tvangsopløsning?
Når dit selskab bliver tvangsopløst, bliver dit arbejde og alle rettigheder til det, du har oprettet i virksomheden, sat til salg. Erhvervsstyrelsen sender din virksomhed til skifteretten og du kan ikke længere videregive virksomheden eller dens aktiver. Tvangsopløsning anses for at være en konkurs.

Er der krav for at lukke et firma?

Vi har brug for nogle dokumenter …
Når du acceptere at lukke dit firma, skal du sende os nogle dokumenter – vi vil selvfølgelig oplyse hvilke, men generelt er disse nogle af dem skrevet her:

Vi kan lukke dit firma, hvis …

Betalingserklæring

Med en betalingserklæring fra erhvervstyrelsen og en erklæring fra SKAT, skal man være opmærksom på, om der er nogen gæld inden man lukker sit selskab. For at kunne lukke sit selskab, skal man tilkendegive at al gæld er betalt til kreditorer, SKAT mm. i forbindelse med sin nedlukning af sit selskab.
 
Hvis det viser sig at selskabet ikke er i stand til at betale gæld til kreditorer, SKAT mm. og er insolvent som følge af, skal selskabet igennem en konkurs.
 
Denne type nedlukning via en betalingserklæring fra erhvervstyrelsen er kun berettiget til kapital selskaber: iværksætterselskab (IVS), Anpartsselskab (ApS) og Aktieselskab (A/S)
 
Fordelen ved en begrænset hæftelse ophører og dermed hæfter alle i ejerkredsen personligt, hvis der skulle være en resterende gæld, hvis man benytter nedlukning med betalingserklæring. Derfor kan det anbefales, hvis man som ejer eller ejerkreds er meget i tvivl omkring økonomien, bør man overveje likvidation istedet for.
 
Du bør i forbindelse med en nedlukning få noget rådgivning eller vejledning, før du foretager en handling, da konsekvensen kan være omfattende.
 
Nedlukning via en betalingserklæring er mere enkel end likvidation af et selskab. Dog er likvidation af et selskab en mere sikker løsning, da ved en likvidation, bliver sagen ikke åbnet op igen. Hvis man har lukket sit selskab via en betalingserklæring og der pludselig dukker kreditorer op, som med dokumentation kan fremvise at der er tale om et skyldigt beløb, så hæfte man som ejer(e) solidarisk) uanset om man var velvidende om gælden eller ej. Man kan godt ved betalingserklæringen vælge fordelingen af ansvaret ved en opståen gæld, dog kan den enkelte ejer fra de andre alligevel.

Euroregnskab - din revisor

Når du møder Euroregnskab i Albertslund, møder du viljen til at skabe udvikling, vækst og forandring for både dig og din virksomhed.

Vi gør en dyd ud af at være nærværende og ærlige rådgivere og sparringspartnere, der engagerer sig i din virksomhed, og hjælper dig med at træffe de beslutninger, der på sigt skaber den største værdi.

Vi hjælper med både bogføring, moms, skat, løn og årsrapporter.

Hvis du har brug for et overblik over hvilke tidsfrister der er, kan du kontakte os på ovenstående eller find dem her på hjemmesiden.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde. Vi tilbyder bogføring, skat, moms, løn og årsrapporter. Kontakt os på telefon: 49 49 47 47